Идеята на Фестивала

Фестивал на Здравето е събитие с идеална цел, което се провежда ежегодно. Това е най-големият, най-цветният, най-забавният и най-достъпният фестивал за Здраве и Балансиран начин на Живот в България! Идеята му е да популяризира балансирания начин на живот сред българите и особено сред младите и децата. 

Събитието е напълно безплатно за всички посетители – те могат свободно да посетят десетки лекции, спортни класове, работилнички, спорт на открито, масажи, техники, консултации и много други. Целта на Фестивала е посетителите не само да гледат, а да се потопят в прекрасната атмосфера и да опитат различни видове спорт, да разберат как могат да се хранят по-добре, да приготвят различни здравословни рецепти, да научат различни техники за физическо и психическо разтоварване, да поиграят и да се докоснат до Здравето по един достъпен и много позитивен начин. 

Желанието ни е да помогнем на възможно най-много българи да се докоснат до този начин на живот и да разберат какви са ползите. Ние създаваме една по-здрава България!

Организатор на Фестивала

Фестивалът на Здравето се организира от проекта Здравей. През 2017 година Фестивалът ще се осъществи с фондация „Кажи Здравей на Здравето“, която е част от Проекта Здравей – www.zdravei.org 

Мисията на Здравей е да направи 1 000 000 българи по-здрави и по-осъзнати и да им помогне да водят по-удовлетворен живот. 

Здравей е най-голямата платформа за балансиран живот в България и обединява знанията, уменията на експертите и любителите в областта на Здравето! 

- над 105 000 фена във Фейсбук  

- сайтът се посещава от над 40 000 уникални посетители седмично 

- имейл база от над 25 000 човека


Фестивал на Здравето 2017-та!

Идеята за 2017 година е да създадем един още по-добър и полезен за хората Фестивал на Здравето! Отново напълно Безплатен, за да могат повече хора да се докоснат до Магията на Здравето!

Фестивалът този път ще бъде в три дни - 30.06 - 02.07.2017 и ще се проведе отново на Голямата Поляна в Южен Парк.

Очакваме над 50 000 посетителя. Предвидили сме по-голям брой мероприятия, игри и състезания, по-голяма площ за изложителите + концерт с любими български изпълнители!

От бутона долу може да разгледаш детайлно какво сме предвидили за 2017-та година + данни от 2016-та - съдържание на Фестивала, профил на посетителите, отразяване, отзиви и много други.

Как да участваш във Фестивал на Здравето и Спорта през тази година?!

Във Фестивала на Здравето и Спорта през 2017-ра може да участваш като:

Спонсор - Изложител - Партньор - Лектор - Треньор - Водещ на практики - Водещ на Уъркшоп - Изпълнител на Сцената - Танцов клуб - Певчески клуб - Асоциация - Консултант - Масажист - Доброволец и разбира се като Посетител!

Участвай като Изложител, Партньор или Спонсор

Тази година сме подготвили специални пакети за всички, които искат да вземат участие във Фестивала, представяйки фирмите и организациите си.

До 01.04.2017 може да се възползваш от преференциалните цени на пакетите за наемане на площи и партньорство. Разгледай подробна информация тук:

Участвай като Лектор

Новото тази година е, че ще имаме по-малко лекции, но за сметка на това с отделено повече време за тях.

Видяхме, че е нужно много повече от 45 минути за лекции. Тази година отделяме по 1:45 на лектор - в това време той ще може да проведе лекцията си спокойно, а след това да остане достатъчно време за запознанство, както и за въпроси и отговори.

Лекторите ще бъдат избрани много внимателно, предвид по-малката бройка. Ако смяташ, че имаш с какво да допринесеш, може да се запишеш тук:

Участвай като Треньор

Ако водиш спортни тренировки, ако водиш йога, канго, зумба, народни танци, хип-хоп, ресторативно движение, каланетика или друг тип спортен клас, те каним да се присъединиш към Фестивала на Здравето!

Ако водиш детски групи по лека атлетика, хокей, голф, баскетбол, футбол, тенис, айкидо и всичко останало, което не сме се сетили, също те каним да се включиш!

За всеки спортен клас на закрито сме отделили 45 минути. А за спорта за деца, който ще се провежда навън сме отделили площи, които ще са на разположение целодневно :)

Участвай като водещ на Уъркшоп

И тази година приветстваме всички желаещи, които искат да проведат уъркшопи - работилнички! Миналата година проведохме над 40 и всички посетители останаха възхитени!

Идеята е работилничките да са забавни, интересни и полезни за посетителите - рисуване, оригами, приготвяне на здравословни неща за хапване, апликации, работа с глина, пластелини, приготвяне на натурална козметика и всичко, което не сме се сетили ;)

Участвай на Сцената

Без музика и танци е невъзможно да има Фестивал!

Каним с най-голямо удоволствие - танцови групи, школи по танци, детски аниматори, музикални групи и изпълнители.

Ако музиката и танците са в кръвта ти, запиши се тук:

Участвай като Консултант, Терапевт, Масажист

Ако се занимаваш с масажи, боуен терапия, медитация, дишане, регенеративна терапие и подобни чудеса, ако си готов да ги предоставиш безплатно на нашите посетители, то с най-голямо удоволствие те каним да бъдеш част от Фестивала на Здравето и Спорта!

Може да се запишеш тук:

Участвай като Доброволец

Магическите Доброволци са сърцето на Фестивала! :)

Без тяхната помощ това събитие е просто невъзможно, без тяхната енергия, мотивация, усмивки, прегръдки, топлота и желание, магията няма как да се носи във въздуха и да омагьосва всички посетители!

Ако обичаш да помагаш на другите, ако усивката не слиза от лицето ти, ако искаш да се запознаеш с общество от съмишленици, ако искаш да преживееш нещо повече, ако искаш да си част от най-готиния екип, то с най-голямо удоволствие те каним да бъдеш част от Сърцето на Фестивала!

За нас ще бъде чест да си част от Фестивала на Здравето и Спорта! Очакваме те :)

За подробна информация и всякакви въпроси не се колебай, а веднага ни потърси:

0889 991 593 - Мария Шестакова

festival@zdravei.org

Здравей © 2013-2017 Всички Права Запазени