Как да участваш във Фестивал на Здравето и Спорта през тази година?!

Във Фестивала на Здравето и Спорта през 2017-ра може да участваш като:

Спонсор - Изложител - Партньор - Лектор - Треньор - Водещ на практики - Водещ на Уъркшоп - Изпълнител на Сцената - Танцов клуб - Певчески клуб - Асоциация - Консултант - Масажист - Доброволец и разбира се като Посетител!

Участвай като Изложител, Партньор или Спонсор

Тази година сме подготвили специални пакети за всички, които искат да вземат участие във Фестивала, представяйки фирмите и организациите си.

До 01.04.2017 може да се възползваш от преференциалните цени на пакетите за наемане на площи и партньорство. Разгледай подробна информация тук:

Участвай като Лектор

Новото тази година е, че ще имаме по-малко лекции, но за сметка на това с отделено повече време за тях.

Видяхме, че е нужно много повече от 45 минути за лекции. Тази година отделяме по 1:45 на лектор - в това време той ще може да проведе лекцията си спокойно, а след това да остане достатъчно време за запознанство, както и за въпроси и отговори.

Лекторите ще бъдат избрани много внимателно, предвид по-малката бройка. Ако смяташ, че имаш с какво да допринесеш, може да се запишеш тук:

Участвай като Треньор

Ако водиш спортни тренировки, ако водиш йога, канго, зумба, народни танци, хип-хоп, ресторативно движение, каланетика или друг тип спортен клас, те каним да се присъединиш към Фестивала на Здравето!

Ако водиш детски групи по лека атлетика, хокей, голф, баскетбол, футбол, тенис, айкидо и всичко останало, което не сме се сетили, също те каним да се включиш!

За всеки спортен клас на закрито сме отделили 45 минути. А за спорта за деца, който ще се провежда навън сме отделили площи, които ще са на разположение целодневно :)

Участвай като водещ на Уъркшоп

И тази година приветстваме всички желаещи, които искат да проведат уъркшопи - работилнички! Миналата година проведохме над 40 и всички посетители останаха възхитени!

Идеята е работилничките да са забавни, интересни и полезни за посетителите - рисуване, оригами, приготвяне на здравословни неща за хапване, апликации, работа с глина, пластелини, приготвяне на натурална козметика и всичко, което не сме се сетили ;)

Участвай на Сцената

Без музика и танци е невъзможно да има Фестивал!

Каним с най-голямо удоволствие - танцови групи, школи по танци, детски аниматори, музикални групи и изпълнители.

Ако музиката и танците са в кръвта ти, запиши се тук:

Участвай като Консултант, Терапевт, Масажист

Ако се занимаваш с масажи, боуен терапия, медитация, дишане, регенеративна терапие и подобни чудеса, ако си готов да ги предоставиш безплатно на нашите посетители, то с най-голямо удоволствие те каним да бъдеш част от Фестивала на Здравето и Спорта!

Може да се запишеш тук:

Участвай като Доброволец

Магическите Доброволци са сърцето на Фестивала! :)

Без тяхната помощ това събитие е просто невъзможно, без тяхната енергия, мотивация, усмивки, прегръдки, топлота и желание, магията няма как да се носи във въздуха и да омагьосва всички посетители!

Ако обичаш да помагаш на другите, ако усивката не слиза от лицето ти, ако искаш да се запознаеш с общество от съмишленици, ако искаш да преживееш нещо повече, ако искаш да си част от най-готиния екип, то с най-голямо удоволствие те каним да бъдеш част от Сърцето на Фестивала!

За нас ще бъде чест да си част от Фестивала на Здравето и Спорта! Очакваме те :)

За подробна информация и всякакви въпроси не се колебай, а веднага ни потърси:

0889 991 593 - Мария Шестакова

festival@zdravei.org

Здравей © 2013-2017 Всички Права Запазени