Дебел, болен и почти умрял

Гледай Филма Тук

Джо Крос е 140-килограмов австралиец, който, уморен от това да бъде дебел и болен, решава да излекува тялото си. Убеден, че докторите и лекарствата, които приема в продължение на години, няма да му помогнат, Джо се подлага на 60-дневна диета, за да промени начина си на живот и да позволи на тялото си да се самоизлекува. 60 дни, в които единствената храна, която приема, са прясно изцедени сокове от плодове и зеленчуци.

Гледайте невероятния документален филм на Джо Крос, вдъхновил много американци, намиращи се „на един чийзбургер разстояние от сърдечен удар“ да променят храненето и живота си.

Описание: www.sportuvai.bg

Дебел, болен и почти умрял

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *