Есенна Здравей Кампания 2016 – 17.10 – 26.10.2016

Есенна Здравей Кампания 2016 - 17.10 - 26.10.2016

Здравей! :)

Ако ти е омръзнала липсата на енергия, ако ти е писнало да пиеш кафе, за да отидеш до тоалетната, ако мразиш главоболията, които те спохождат почти всеки ден, ако слагаш тонове грим, за да скриеш пъпките по лицето си…

…то задължително се запиши за Есенната Здравей Кампания и стани част от над 9-те хиляди души, които избягаха от всичко това и заживяха един по-качествен и лишен от болка живот!

Тази есен сме много усмихнати, свежи и енергични! Тази Есен се впускаме в приключението Есенен Детокс със Здравей! ;)

И най-хубавата новина е, че си имаме НОВА ПРОГРАМА! Така ще ни е още по приключенско и интересно!

Имаме си и НАГРАДА! Всички записали се за детокса до 13.10.2016 включително участват в томбола за една бавно пресоваща сокоизстисквачка Philips! Опитайте късмета си ;)

Датите са – 17.10.2016 – 26.10.2016

Есента е един прекрасен и много цветен сезон, в който се намират изключително много разнообразни плодове и зеленчуци за хапване! И ние ще се възползваме от тях с пълна сила! ;)

И този път на твое разположение ще бъдат и всички останали програми на Здравей, ще бъдем на разположение и ние с много идеи, съвети, насоки и подкрепа! Няма как да не се запишеш! ;)

Кажи благодаря на тялото си, запиши се още сега!

Есенна Здравей Кампания 2016 - 17.10 - 26.10.2016

Повече за Есенната Здравей Кампания:

Както всеки сезон организираме групово изчистване! Което означава, че няколко дни ще хапваме сурова храна, а след това и малко обработена, ще направим няколко дни на смутита и сокчета. Целта е да се съберем повече хора и всеки от своя дом да изпълнява едно не особено трудно разтоварване. Споделяме всичко във фейсбук групата, а отделно получаваш и всеки ден имейли с напътствия, рецепти, идеи и още много, много полезни за теб неща :) Миналия път се записаха над 4000 души, а тази есен очакваме още повече желаещи, особено с новата ни програма! ;)

Преди старта на кампанията ще получиш всичко необходимо по имейл.

Погрижили сме се след програмата да ти осигурим дву седмично захранване, за да запазиш прекрасните резултати. Лесно е и го заслужаваш! ;)

Всеки записал се за Есенната Здравей Кампания до 13.10.2016 участва в томболата за сокоизстисквачка Philips.

Да разкажем малко повече и за самиa сокоизстисквачкa!

Есенна Здравей Кампания 2016 - 17.10 - 26.10.2016Смилаща сокоизстисквачка Philips Avance Collection:

Технологията MicroMasticating изцежда до 90%* от плода Иновативната технология MicroMasticating на Philips разтваря клетките на плодовете и зеленчуците, за да извлече максимума от продуктите. След приключване на работа всички части на уреда се изплакват за 1 минута, благодарение на липсата на цедка. Наистина се мие изключително лесно, до момента мисля, че е най-лесно миещата се сокоизстисквачка, с която съм работила. А знам, че при много от читателите на Здравей това е най-големия проблем!

Като верни фенове на джусинга знаем колко по-качествен е сока от бавно пресоващите сокоизстисквачки. Окислява се много по-бавно и се запазват много по-голяма част от ценните хранителни вещества намиращи се в плодовете и зеленчуците. Изобщо тази машина ще бъде прекрасен подарък за двама от вас и съм убедена, че ще е един от най-използваните уреди в дома ;)

Машината се справя отлично с меки и твърди плодове, ядки и най-важното зеленолистни! Въпреки че съм фен на вертикалните сокоизстисквачки не мога да отрека, че хоризонталните се справят пъти по-добре със зеленолистните, а това е ценно :)

Есенна Здравей Кампания 2016 - 17.10 - 26.10.2016

Повече за бавно пресоващата сокоизстисквачка може да научиш тук – Бавно пресоваща Сокоизстисквачка Philips 

Запиши се още сега! ;)

Есенна Здравей Кампания 2016 - 17.10 - 26.10.2016

Очакваме ви! ;)

Есенна Здравей Кампания 2016 - 17.10 - 26.10.2016

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
8 коментара по “Есенна Здравей Кампания 2016 – 17.10 – 26.10.2016”
  1. Здравей, Борислава :) Разбира се, че може! Всеки си прави програмата от вкъщи :)

   Успех :)

 1. А ще има ли възможност, както в една от предишните програми да си поръчваме соковете?

  1. Здравей, Ана :) Ако има такава възможност ще напишем другата седмица :)

 2. Здравейте! Мисля че се записах успешно, но ще ми е за първи път и искам да знам малко повече за самия детокс, за програмата,за предварителната подготовка и все пак дали наистина съм успяла да се запиша. Благодаря!

  1. Записана си, очаквай предварителна информация на имейла си, дни преди старта ;)

 3. Здравейте,
  Не за първи път се включвам в детокс програмата,но сега искам да попитам–може ли да посочвате и заместители на хранителна добавка?Живея в чужбина,но не всички добавки могат да се намерят тук.За плодовете и зеленчуците няма проблем!Благодаря предварително!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *