Домашно сурово Баунти

Домашно сурово Баунти

Здравей!

Това е една вкусна рецепта за сурово домашно Баунти от Жани Петрова :) Благодаря! Ако искаш да видиш и твоята рецепта на страниците на Здравей, разбери как ТУК

Съставки:

Начин на приготвяне:

В случай, че не намерите кокосов крем, може да смесите кокосово масло с повечко стърготини. 
Обърквате крема заедно със стърготините и оформяте с ръце отделни парчета. Нареждате ги в подходящ съд и ги оставяте в хладилник за половин час да стегнат.
Разтопете равни части какаово и кокосово масло, прибавите 1 супена лъжица мед и 1 супена лъжица какао. Така ще си направите шоколада сами и ще сте сигурни, че в него няма да присъстват захар, сухо мляко и хидрогенирани мазнини.
Изваждате кокосовите късове от хладилника и поливате с разтопения шоколад. Изчаквате малко да истине и връщате в хладилника за 15-на минути да стегне. Честито, имате неустоимо сурово домашно приготвено Bounty. Без консерванти и ненужни добавки.
Домашно сурово Баунти

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *