Класическа йога за всички

Мими Петкова – Класичска йога за всички

Класическа йога за всичкиМими Петкова е сертифициран йога инструктор и съосновател на HomeYoga.bg ­ първият сайт за онлайн йога на български. Мими практикува йога от 2005 г. и е завършила преподавателски курсове по класическа (Хатха) и детска йога към Българска федерация по йога. Има специализации в йога през бременността и аеро йога.

В допълнение, Мими е преминала редица семинари в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курс по ведическо хранене, обучения по астрология и приложна психология, посвещения в рейки и акашови записи др. Към момента, тя се обучава за психотерапевт с юнгианска ориентация към БОАП „К. Г. Юнг“ и изучава Практическа философия към „Новият акропол“.

Описние: Класическа йога практика, подходяща за начинаещи и средно напреднали. По време на часа ще раздвижим цялото тяло, като редуваме стягащи и отпускащи пози, за да балансираме тези два процеса. А в края на практиката ще се насладим на пълна релаксация.

Дата и час: 11.06.2016 – 12:00 и 12.06.2016 – 17:00

Класическа йога за всички

Повече информация за класическа йога.

Класическа йога за всички

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *