Центрофуга 1

Здравей!

Това е моята първа сокоизстисквачка, която ми вършеше много добра работа повече от половин година, като и в момента се използва ежедневно от семейството ми. Тази машина не е много мощна, но се справя добре както с плодове, така и със зеленчуци. Тя се намира в ценови диапазон около 150 лв.

Тази сокоизстисквачка е много подходяща за хора с натоварен график, които не могат да си позволят да отделят много време за изстискване на сокове от плодове и зеленчуци. Както и за начинаещи, които не са още много убедени дали Джусинга ще им хареса.

ПЛЮСОВЕ:

Има голям отвор, в който могат да се поставят цели плодове и зеленчуци, което гарантира бързо изцеждане на соковете. Също така се сглобява лесно и се мие за около 5 минути. Много голям плюс е отделното контейнерче, в което може да поставиш торбичка, в която да се събира пулп-а. Изстисква много добре сок от плодове, а в комбинация с твърд плод или зеленчук, се справя и с листни зеленчуци – спанак, магданоз, листа от цвекло и много други. И не на последно място, са евтини.

МИНУСИ:

Сокът, който се изстисква със сокоизстисквачките центрофуги е с по-лошо качество от, този, който се изстисква със сдъвкващи / студено пресоващи. Това е, защото при тези машини се създава топлина при обработката на плодовете и зеленчуците и така сокът се окислява по-бързо и има по-малка трайност. Хубаво е ако може да го изпиеш до 15 минути след изстискване или веднага след изстискване да го изсипеш в алуминиева, вакумна бутилка и да го поставиш в хладилник – така по-голяма част от качествата му ще се запазят за около 5-7 часа. Друг минус е, че са по-шумни.

МНЕНИЕ

Този тип сокоизтисквачки работят много добре и спестяват време. Ако си начинаещ или нямаш време, това със сигурност е най-добрият избор. Пък когато Джусинга заеме една по-важна част от живота ти, ще инвестираш в сдъвкваща сокоизстисквачка, с която ще си правиш по-качествен сок.

Това, което на мен ми харесва в този тип сокоизстисквачки е скоростта на изстискване и това, че могат да изстискват цели плодове и зеленчуци. Изстискването става направо за секунди. Аз предпочитам този тип сокоизстисквачки, когато нямам време и бързам или когато изстисквам сок за много хора :)

Този тип машини може да намериш в повече магазини за техника :)

За всякакви въпроси относно сокоизстисквачките, моля пиши в коментарите и ще ти отговоря възможно най-бързо :)

Центрофуга 1

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *