Биопрограма

БиопрограмаБиопрограма е водещ производител на билков чай, билки, пчелен мед, пчелни продукти и хранителни добавки на билкова основа.

Билките имат лечебни свойства не само в митовете и легендите. Научните изследвания показват, че в листата, цвета и корена на билките се съдържат етерични масла, специфични за всяко конкретно растение. Всяко етерично масло съдържа между 50 и 2000 химически активни съставки, които допринасят за лечебния и балансиращ ефект на билките.

Биопрограма предлага над 100 различни видове билков чай, над 20 вида различни билкови хранителни добавки и 100% български пчелен мед от български производители.

В зависимост от вида на билките начинът на тяхното приготвяне и използване е различен.

Някои се прилагат като тоници, които пречистват, подхранват и възстановят на клетъчно ниво. Други билки са по-специфични и се използват за лечение, свързано с дисбаланс в организма. Независимо от това как се прилагат билките те работят по естествен път, подкрепят естествения процес на изцеление на тялото и подпомагат поддържането на добро здраве. Те обаче трябва да се използват от опитни хора, за да не нанесат вреда.

Затова Мисията на Биопрограма е:

„Използвайки знанията ни за свойствата на билките и билковите чайове, ние създаваме здравословни продукти, които подобрят качеството на живот на хората, и същевременно поднасят наслада на сетивата.“ !!!

Повече за Биопрограма научете ТУК и ТУК


Биопрограма Биопрограма Биопрограма

 

Биопрограма

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *