Биониа

БиониаБиониа е проводник на 100% натурални храни: шипка на пердушини, арония на пердушини, бирена мая на люспи, хранителна мая на люспи, суров рожков на прах, разновидности от силно протеинови бобови култури (грах, леща, соя и др.); както и напитки: Nomad nutri drink в три варианта какао, кафе и карамел.

Казваме проводник, защото същинският производител на храната ни е ПРИРОДАТА, а Биониа само я предлага в чист вид, лесен за консумация и съхранение. Само храна, идваща от живата природа, носи Здраве. Затова заповядайте на щанд 11В заедно да кажем Здравей на Здравето .

Повече информация за Биониа и продуктите ще намерите ТУК и ТУК, както и във фейсбук ТУК и ТУК 


Биониа Биониа Биониа

Биониа

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *