Bio-Oil

Bio-OilBio-Oil е специално масло грижа за кожата, което подпомага подобряването вида на кожата при белези, стрии и неравномерен тен. Ефективен е срещу стареене на кожата и дехидратирана кожа.

Bio-Oil спечели 194 награди в категория Грижа за кожата и се превърна в продукт номер 1 срещу белези и стрии в 18 държави в световен мащаб след лансирането на марката през 2002 г., a вече и в България. Формулата на Bio-Oil комбинира растителни екстракти и витамини в маслена среда. Съдържа революционната съставка PurCellin Oil™, която подобрява плътността на формулата, като я прави лека, немазна и осигурява доброто проникване на витамините и растителните екстракти в кожата.

Bio-Oil е бил подложен на оценка за безопасност в съответствие с Регламента на Европейския парламент и на Съвета относно козметичните продукти. В токсикологичния профил, химичната структура, нивото на включване и общото ниво на дневна експозиция на всяка използвана съставка са били оценени и се считат за безопасни за употреба (включително за употреба от бременни жени).

Bio-Oil е член на асоциацията“Красота без жестокост“

Bio-Oil се произвежда според стандартите на cGMP (Добра Производствена Практика), постановена от Световната Здравна Организация. Всички съставки са изпитани за модификация и микробиологично замърсяване преди производство и проба от всяка произведена партида е лабораторно изследвана и после запазена за наблюдение в продължение на 5-годишен период.

Всички опаковки на Bio-Oil могат да се рециклират и всички хартиени материали са сертифицирани в съответствие с практики за устойчиво управление на горите. Производството на Bio-Oil не генерира вредни емисии, опасни отпадъци или отпадни води.

УПОТРЕБА:

Белези

Белезите са неразделна част от процеса на зарастване на рани и резултат от свръхпроизводството на колаген на мястото на раната. Белезите могат да се променят с течение на времето, но никога не изчезват напълно. Bio-Oil е разработен, за да подобри вида на кожата с белези, но не може да ги премахне напълно. Bio-Oil се нанася два пъти дневно, с кръгообразни движения върху белега и в продължение на минимум 3 месеца. Нанасяйте Bio-Oil върху нови белези едва когато раната е зарастнала. Не използвайте върху разранена кожа.

Когато тялото се разширява по-бързо от покриващата го кожа, тя се разкъсва образувайки белег при зарастването. Тези белези остават по повърхността на кожата под формата на стрии.

Склонността към образуване на стрии варира в зависимост от типа кожа, раса, възраст, начин на хранене и ниво на хидратация. По- склонни към поява на стрии са бременните жени, хора, занимаващи се с бодибилдинг, юноши, с пикове в растежа и хора с рязка промяна в теглото.

Стрии

Стриите са постоянни по природа и въпреки, че Bio-Oil е разработен, за да подобри вида им, той не може да ги премахне напълно. Bio-Oil се нанася два пъти дневно, с кръгообразни движения върху стриите и в продължение на минимум 3 месеца. По време на бременност Bio-Oil се нанася два пъти дневно, от началото на втория триместър, с масажни движения върху зоните, склонни към образуване на стрии: корема, ханша, гърдите, долната част на гърба и горната част на бедрата.

Неравномерен тен на кожата

Пигментацията на кожата е резултат от неравномерното производството на меланин. То може да бъде предизвикано от външни фактори, като например прекомерно излагане на слънце или след употреба на избелващи продукти с ниско качество, или вътрешни причини: като хормонални промени, свързани с бременност, менопауза или използването на орални контрацептиви. Bio-Oil спомага за подобряване вида на кожата при пигментация и изравняване на тена. Bio-Oil се нанася два пъти дневно, с кръгообразни движения и в продължение на минимум 3 месеца. Bio-Oil не съдържа слънцезащитен фактор. Нанасяйте слънцезащитен продукт само след като Bio-Oil е напълно абсорбиран от кожата.

Стареене на кожата

Бръчките по кожата, които се появяват с напредване на възрастта, обикновено са причинени от отслабването на колагеновите и еластиновите влакна в кожата. Bio-Oil съдържа многобройни съставки, които спомагат да се запази младият вид на кожата, като я прави по-мека, по-гладка, по- гъвкава и намалява бръчките. Bio-Oil хидратира, което подобрява текстурата, тена и видимо намалява фините линии и бръчки. Bio-Oil се нанася два пъти дневно върху засегнатите участъци на кожата. Ефектът е индивидуален.

Дехидратирана кожа

Повърхността на кожата има невидим мазен слой, които играе бариерна фунция и запазва влагата във вътрешността й. При много сух климат, този липиден слой често не може да се справи и голяма част от влагата се изпарява от кожата. Ежедневното къпане задълбочава това състояние и унищожава липидния слой под изсушаващото действие на сапуна и водата. Bio-Oil снабдява кожата с необходимите вещества, за да възстанови липидния слой си и запази влагата. Bio-Oil трябва да се нанася два пъти дневно. Ефектът е индивидуален.

Bio-Oil

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *