Биндинг България

Биндинг БългарияНие от Биндинг България ООД сме фокусирани и специализирани в представителството на премиум бири от различни страни. Стараем се да предложим бири от всички стилове, от различни страни и по традиционни рецепти.

Изборът на пивоварните, с които работим е много прецизен и добре обмислен. Водим се от откриването и представянето на пивовари, които бдят над отличното качество при производството на продуктите си, стриктно съблюдават за качеството на вложените съставки, произвеждат на едно-единствено място в света и винаги и навсякъде, където опитвате техните бири, те имат един и същ автентичен вкус.

Смятаме, че с нашият асортимент от внимателно подбрани бири, отлично кореспондираме с „Фестивал на Здравето”, така че „Здравейте!” и „Наздраве!”


Биндинг България Биндинг България Биндинг България

Биндинг България

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *