Багри

БагриИдеята за Багри се роди съвсем естествено с необходимостта от качествена храна, отгледана от малки производители и в подходящ момент на годината. Отделяме огромно внимание на подбирането на продуктите, като се свързваме с фермери от цялата страна, които имат специално отношение към отглеждането на храната, и се стараем да ви показваме пътя й от „семка до чиния” (можеш да го направиш акцентирано – болд или наклонено).

В нашия семеен ресторант ще се насладите на истинския вкус на храната, част от която си произвеждаме ние в близост до природния парк „Персин“. В БАГРИ ще опитате единствено висококачестени продукти – сирене, направено изцяло от натурално мляко, месо от пасищно отгледани животни и екологични зеленчуци и плодове. Придържаме се към устойчиви практики като съкращаване на пътя, който храната изминава до чинията, минимализиране на разхищението й и стимулиране на местното производство.

Огромно удоволствие за нас е да Ви направим част от това изживяване и да Ви поканим да опитате от авторските ястия на главния ни готвач Георги Димитров и екипа му!

Повече за Ресторант Багри

Багри

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *