Антес и Мария

Антес и МарияНашата фирма “АНТЕС И МАРИЯ” ЕООД е вносител на 100% първокласни натурални маслини от сорт Халкидики и сорт Каламон, както и частично дехидратираните – тип Кафява стафида от собствени и кооперативно отглеждани маслинени градини в областта Ормилия, п-в Халкидики, Гърция. Маслините ни са от ръчно брана реколта, ферментират от 4 до 12 месеца в майчината си саламура.

Предлагаме жив продукт, с неповторими вкусови качества и дълготрайност. Здравните ползи на маслините АНТЕС И МАРИЯ се отнасят до сърдечно-съдовата, дихателната, нервната, мускулната, имунната и храносмилателната система. Вярваме, че това ги отличава и стремежът ни е ползите от консумацията на живите и здравословни маслини да достигнат до повече хора.

Повече за Антес и Мария намерете ТУК


Антес и Мария Антес и Мария Антес и Мария

Антес и Мария

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *