Ани Димитрова

Ани ДимитроваД-р Ани Димитрова

Аз съм холистичен здравен консултант и коуч. По професия съм зъболекар, но от 2 години прекратих  дейност и  последвах сърцето си. И сега помагам на жени в прекрасната “средна възраст” да върнат здравето си без лекарства, да удвоят енергията си и да се чувстват щастливи и удовлетворени от живота си. Аз вярвам, че всеки може да бъде господар на живота си и да постигне всичко, което желае, включително и здраве, просто трябва да си повярва и естествено да направи някои промени :-)

Лекция: 7 СТЪПКИ КЪМ ПЕРФЕКТНО ЗДРАВЕ И ВЪЛНУВАЩ ЖИВОТ

Дата и час: 12.06.2016 – 17:00

 

Кратко представяне на лекцията: “Лекарства? Няма лекарства. Подсъзнанието е източник на здраве или болест в зависимост от заповедите, които ние сме дали”

Кой не иска да е здрав! Здравето е това, което си пожелаваме най-често по празници и други поводи. Хората сме създадени да бъдем силни и здрави.

Състоянието на здраве, хармония и благоденствие е най-естественото и природно за човешкото същество. Човекът е една уникално проектирана и програмирана биологична машина, където всичко е изключително прецизно програмирано за здраве, баланс и лекота… Освен ако не му пречим!

  • А как му пречим, какви грешки допускаме и така отваряме вратата за болестите и неразположенията?
  • Защо не успяваме да постигнем резултатите, които искаме, дори и когато вече сме на пътеката към здравето?
  • Какво е болестта и можем ли да излекуваме хроничните болести само с лекарства?
  • Можем ли наистина да се освободим от хронични болести, болки и други здравни симптоми (които влачим от години), без лекарства и медицински манипулации?
  • Лечими ли са “нелечимите” болести?
  • Какво да правим, за да върнем здравето си или да не допуснем да се разболеем?

Ако и вие търсите отговори на тези въпроси, ЗАПОВЯДАЙТЕ да чуете една различна гледна точка относно болестите, кое ги предизвиква, тяхното лечение и най-вече КАК ДА СЕ ПРЕДПАЗИМ!

Ако имате близки и приятели, които търсят отговори на тези въпроси, моля поканете ги! Може да сме им полезни.

Очаквам ви :)

Ани Димитрова
Повече за Ани: http://zdravesani.com

Ани Димитрова

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *