All Nature

All NatureЧиста и богата на подхранващи вещества формула

  • Повече от 95% натурални съставки
  • Активни съставки със 100% натурален произход
  • Богатство в чисти подхранващи съставки
  • Изключителни аромати, вдъхновени от природата
  • Без тежка химия

Козметичен ефект All Nature – грижа за косата:

Ефектът се основава главно на натуралните екстракти и масла, комбинирани с някои технологични, но естествено получени съставки – като например L-аргинин. Активните съставки проникват във фоликулите на косата, като я подхранват и укрепват отвътре, придават й здрав вид и имат положителен ефект в дългосрочен план.

Козметичен ефект All Nature – грижа за тялото:

Продуктите за тяло на All Nature са особено богати на природни масла, съчетани с естествени емолиенти. Емолиентите улесняват проникването на натурални масла, като по този начин се осигурява ефективна хидратация и подхранване на кожата. В допълнение, ние използваме Sodium PCA – естествен овлажнител, намиращ се и в клетките на кожата.

All Nature

Повече за Бени от Здравей

Здравей! ;) Казвам се Бени и съм основател на сайта и проекта Здравей! Специално за теб създадох място, на което да намираш и научаваш всичко важно за теб и твоето здраве! Идеята ми е да ти предоставя лесно достъпна информация на различни теми свързани със здравето, било то психическо, физическо или духовно, да ти предложа различни безплатни детокс програми, много вкусни рецепти, общество от съмишленици и разбира се много цвят, свежест, усмивки и позитивно настроение! ;) Пожелавам ти едно приятно и незабравимо приключение със Здравей! Ние сме твоят най-добър приятел по пътя към Здравето! Успех и смело напред! Бени
Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *