Ади и Милен Цанови

Ади и Милен ЦановиАди и Милен Цанови – Наричаме себе си ПОБЕДИТЕЛИТЕ, ЗАЩОТО ТАКА НАРИЧАТ СЕБЕ СИ ХОРАТА, КОИТО СА ПОБЕДИЛИ РАКА ЗАВИНАГИ!!!

Ние сме едно Семейство, което се справи успешно с болестта рак без страх и самосъжаление. Справихме се със силата на нашата воля, решителности  търпение.

Докторите предвещаха 6 месеца. Година и половина по-късно Милен е тук и сега!!! – здрав повече отвсякога; силен, борбен, истински и жив!!!

Лекция:

21 Дни да промениш Живота си!

Дата и час: 11.06.2016 – 11:00

Кратко представяне на лекцията

Няма нелечими болести! Всички болести са лечими, ако поемем в свои ръце най-ценното си притежание – нашето Здраве. Време е да се събудим и осъзнаем, че всичко зависи единствено и само от нас, от нашите навици, които можем да променим и да се радваме на пълноценен и достоен живот. Време е да осъзнаем, че трябва да лекуваме причините, а не симптомите. Натуропатията-природолечението е не просто алтернативен метод на лечение, а метод, който води до забележителни резултати. Ние, Ади и Милен, практикуваме Гладолечение – древен метод за обновяване на целия огранизъм не просто на теория, ала и на практика. Гладолечението е една уникална природна профилактика, която води до пълно изчистване на организма и възможност той да „издържа“ ежедневно на съвременните болести, които са все по-често срещани вече и сред младото поколение. Да живееш с удоволствие води до един достоен и изпълнен с радости живот!

Ади и Милен Цанови

Линк към фейсбук групата на Ади и Милен: https://www.facebook.com/groups/1094768780553144

Ади и Милен Цанови

Повече за Марти от Здравей

Здравей :) Казвам се Мартина и за мое най-голямо щастие съм част от проекта Здравей! Занимавам се с публикуване на статии и материали, свързани със здравословен и позитивен начин на живот. През последните няколко години стремежът ми към здравословен начин на живот се превърна в голяма моя любов и съм много щастлива, че благодарение на Здравей мога да помогна и на теб по пътя към здравето! Много усмивки и любов от мен, Марти
Един коментар по “Ади и Милен Цанови”
  1. Здравейте,
    Гледах мисля преди много време с вас При Мира и много се впечатлих… можете ли да ми разкажете историята си … имаме нужда и нашето семейство от промяна … но съм антифейсбук и не мога да прочета внимателно как сте се излекували.
    Знам че сте започнали с няколко серии гладувания… кой лекар ви наблюдаваше и насърчаваше … те са такава рядкост в нашето общество. въобще ако има вариант да се запозная с вашата история подробно ще е супер…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *